Tack för tasshållningen! Det känns skönt att veta att så många sänder goda tankar åt Pelles håll.

Idag gick det nästan bra att ta medulinen, bara den äckliga antibiotikan var lite jobbig. Losec för magen försvann ihop med lite köttfärs utan protest.

Vi fortsätter med mat han tycker om, hellre än att han inget äter. Ska man kunna läkas måste man äta.

Pelle sov på min kudde en stund, mellan oss, på mig, bakom gubben. Han är gärna nära på natten, vilket jag  är glad för. Nån krage behövs inte då, jag hör om han slickar. Sover med ett öga öppet.

Skulle någon av er kloka katter få honom att släppa vakthållningen för ett tag så vore det bra. Han håller vakt i fönster och hinner inte vila, får bära in honom  till oss och stänga dörren till ”vaktlokalen”.

Tyvärr måste vi köpa sånt där Fy Katt medel och sprida vid gränsen. En kollega till Pelle gör gränsövertramp! Hittade färska spår vid ytterdörren igår och befarar intrång på hans balkong via trappan dit. Den sitter fast, annars hade vi tagit bort den för en period. Också på trädgårdssidan var det besökt, komposten kontrollerad för möss, antar jag.  Just där Pelle brukar kolla.

Ute är det smällkallt och solen skiner.

Inne har vi en ny sandstrand i badrummet. Skurade lådan och bytte sand. Lite skvätter utanför vid besök, så det känns som en sandstrand, lite så. Har en borste stående där, enklast så.

Ha en bra måndag kattvänner.

Annons