Matte har fått en del kommentarer på att jag har ett halsband på mig.

Man kan ju fastna. Jo, man kan.

OM jag fastnar så kommer jag ur halsbandet lätt, matte har kollat. På mitt är det reflex, för vi har en väg, om så liten, precis bredvid huset, mitt i mitt revir. Och så står mattes o husses telefonnummer inuti. Om ifall att… Så inte någon får för sig att jag är vilse och inte hittar hem när jag går på långrundor. Och så e jag social och går fram till folk som verkar snälla för en klapp eller två. Kan misstas för att jag e hemlös och saknar sällskap.

Många katter hittas ju och hamnar på katthem för ingen vet vem som de bor hos. Matte höll på att skriva äger dem, men det vet ju alla att en katt äger man inte. Det e bra att katthem finns men jag bor helst i mitt egna.

Jag har ju märkning i örat också och är registrerar i SKK  o matte kan det numret utantill.  Hängslen o livrem säger matte. Vet inte vad hon menar. Jag har bara halsband jag.

Känns bra med halsbandet, har jag det på vet jag att jag får gå ut, bara jag jamar till. Och när det är slut på utgånget för dagen tas den av. Då tjatar jag inte om att gå ut.

Annonser