Matte och husse har släppt in en kattvalp, och en skällis! Kunde jag aaaldrig tro att de skulle utan att fråga mig*surar*

Nu ska ni höra va jag har att jama.

Matte o husse försvann en morgon, mattes unge var här med mig. Den e snäll o sitter still jättelänge så jag får  en massa gos.  Han släppte mig  ut och in är jag ville och skötte om maten och goset.

Sen kom de hem mitt i natten med en massa saker och människor och skällis luktade det och katt. Och jag sov hos matte o husse med dörren till köket stängt, och kunde inte kolla in alla dofter. Kollade på morgon när alla sov utom matte. Vi åt frukost ihop före jag gick på patrull. Inget speciellt att rapportera.

Fick träffa tvåbeningarna men matte sa att djuren väntar vi med. Sen på eftermiddan så fångade matte mig och gick ned för trappan och där var skällisen vid mitt äppelträd i trädgården. In kom den och vi träffades, jag  sittandes på mattes arm, tryggast så. Den får skylla sig själv som stoppade näsan i min päls. Den verkar snäll men usch så närgången! Ska bara vara nära hela tiden. Nu backar den om jag lyfter tassen så det e ingen fara med den. Och den rör inte min mat så lite klok verkar den vara.

Sen blev det lugnt idag,  matten var på jobbet o alla har bara hållt på med sitt. Och de där djuren har varit där nere bakom en stängd dörr. Jag ute på patrull. Området är säkrat, bara inne det e invaderat.

Sen kom matte hem och cirkusen gick igång. Hon sa att de e lika bra de får träffas så vi får det överstökat. Vet inte va hon menar me det, jag stökar inget juh.

Och så kom de upp med kattungen, den e som en skällis som ju varit dess mamma sen den var pytte. Viftar me svansen och hoppar o har sig. Pratar hela tiden gör den.  Följer efter mig och min svans. Och kissade i min låda gjorde den, fräckhet utan like!

Skyndade mig att äta upp så den inte fick för sig o ta min mat också.

O, oj oj… jobbigt e det.

Fast lite kul me sällskap. Följer efter den o kollar vad den gör, säger ifrån ibland men ligger mest o kollar. Ensamma får vi inte va tillsammans än sa matte, de stänger dörrar mellan.

De följde me två tvåbeningar också. De ska visst vara här ett tag. Håller till där nere i huset. De är skällisen och kattvalpens tvåbeningar.

Och husse hämtar hit sin unge, som e snäll. Vilken cirkus!

jag tassar iväg, vilken fräckis! pinkade i min låda och täckte inte över så han blev blöt om tassarna o smutsade ned mitt golv.

Vi ligger o spanar på varann.

Annons